İrfan Can yol ayrımında

Fenerbahçe'de bu sezon başarılı bir grafik çizen ancak kendisine ilk 11'de yer bulamayan İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesi sezon sonunda bitecek. A Milli Takım'a da seçilen ve son oynanan Karadağ ileİzlanda karşılaşmalarında1'er golle bitiriciliğinikonuşturan tecrübeli futbolcu, sarı-lacivertlilerde ise 13 müsabakada boy göstermesine rağmen bunların sadece 3'üne ilk 11'de başladı ve toplam 439 dakika sahada kalabildi. İrfan Can'ın performansından memnun olan Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medyada sürekli olarak oyuncununilk 11'de başlaması gerektiğini belirten mesajlar paylaşsa da Jose Mourinho'nun kararı değişmedi.




7+1 MİLYON EURO'YA GELMİŞTİ
Bu süreç sonrası İrfan Can'ın takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, menajeri William D'Avila'dan çarpıcı bir açıklama geldi. D'Avila, "Şuan itibarıyla hiçbir gelişmeyok. Doğal olarakpek çokopsiyonumuzvar.Fenerbahçeile yeni sözleşme konusunuşu anda görüşmedik.Biz her zaman görüşmeyeaçığız" dedi. 29 yaşındaki futbolcuyu 2020-21 sezonunun devre arasında kadrosuna katan sarı-lacivertliler, KAP'a yaptığı açıklamada Başakşehir'e 7 milyon Euro+KDV ödeneceğini, sportif başarılara bağlı azami 1 milyon Euro bonus verile-

LİVAKOVİC GÜVEN VERİYOR
FENERBAHÇE'NİN Hırvat kalecisi Dominik Livakovic'in bu sezon artan performansı camianın yüzünü güldürüyor. ManchesterUnited maçında kalesine gelen 5 şutun4'ünü çıkararak gecenin isimlerindenbiri olan başarılı file bekçisi, taraftarlarınbüyük beğenisini topladı. Yaptığı kritik kurtarışlarla takımını oyunda tutan 29 yaşındaki eldivenin öz güven yakalaması, teknik heyeti de memnun ediyor.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."