Taraftarla barıştı

Beşiktaş'ın 23 yaşındaki file bekçisi Ersin Destanoğlu, Lyon maçında kalesine duvar ördü. Eintracht Frankfurt karşısında 3-1'lik mağlubiyettehatası olmasa da tribünlerintepkisine maruzkalan oyuncu, bir kez daha omuz sakatlığına rağmen sahadaydı. Bu özverisinin yanına bir de galibiyet performansı ekleyen tecrübeli kaleci, taraftar ile de yeniden barıştı. Genç eldiven, Mert'in omuz sakatlığı yaşaması sonrası tam olarak hazır hale gelmese de, "Oynamam gerekiyorsaoynayacağım.Hazır olup olmamamınbir önemi yok. Bana ihtiyaçvarsa kalede olacağım" diyerek hocasını rahatlattı ve Lyon'da kaleye geçti.

PAULISTA YOKSA UDUOKHAI VAR!
KARTAL'IN yaz transferdönemindeAugsburg'dankadrosunakattığı FelixUduokhai,GabrielPaulista'nınyokluğundasağ stoper olarak oynasa dazorluğun üstesinden geldi.16 kez uzaklaştırma yapanAlman futbolcu, Beşiktaşformasıyla bir Avrupa Ligimaçında en yüksek sayıyaulaşan isim oldu.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."